Szállítási feltételek és visszatérítés

Költségek

A 13.000 Ft alatti megrendelések esetében a szállítási költségek a következőek:

 • 1150 Ft a normál kiszállítás (3-5 munkanap)
 • 1750 Ft az express kiszállítás (24-48 óra)

A 13.000 Ft feletti megrendelések esetében a szállítási költségek a következőek:

 • INGYENES a normál kiszállítás (3-5 munkanap)
 • 950 Ft az express kiszállítás (24-48 óra)

Szállítás

Szerződésünk szerint minden csomagnak a megrendelést követő 2 munkanapon belül meg kell érkeznie a kijelölt levelezési címre * 1, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a csomagok általános szállítási ideje 1-2 munkanap. Nagyon ritka esetekben a szállítási idő legfeljebb 5 napig tarthat.

A csúcsidőben vagy ünnapnapokon (karácsony, fekete péntek stb.) a csomagok szállítási ideje tovább tarthatnak.

A GLS Courier csomagjait Romániába, Magyarországra, Csehországba, Szlovákiába, Szlovéniába és Horvátországba szállítjuk.

* 1 igaz minden megrendelésre, amire 14:00 UTC +1 (Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szlovénia és Horvátország idő) került sor. Minden 14:00 utáni megrendelést a következő munkanapon szállítjuk le.

   

  Visszatérítés

  9.1 Ha nem tetszik a kapott termék (bármilyen okból), vagy ha rossz terméket kap (őszintén, mi is csak emberek vagyunk a ABA Shop-nál, és néha hibázunk) 14 napja van visszaadnia a terméket az eredeti állapotában, ahogy az érkezett Önhöz (nem használható ) *1

  9.2 Csak annyit kell tennie, hogy írjon nekünk egy e-mailt *2 a weboldal főoldalán megjelenített email címre, és visszküldi a terméket a fulfillment központba, amellyel parterkapcsolatban vagyunk, és ahonnan a terméket meg tetszett kapni. A részleteket megbeszéljük az e-mail küldése után. 3. Kérjük, ne küldje el nekünk a csomagot postai úton vagy futárral, mielőtt tájékoztatna minket, mert kavarodásokhoz vezethez, és elveszhet a termék! Küldünk egy másik terméket, vagy 100% -os visszatérítést. 

  Ha a termék meghibásodott vagy hibás (ez sajnos előfordul néha, hogy szállítás közben megsérülhet, vagy gyártási hiba lép fel), mindössze annyit kell tennie, hogy küld nekünk egy e-mailt *4 a hibás termék fényképével, mi pedig egy új, azonos terméket vagy más modellt küldünk Önnek, ahogy kívánja *5 Ebben az esetben, vagyis, ha a termék hibás, vagy bármi egyéb gond történt vele, amely befolyásolja akár a kinézetét, akár a használatát, a visszaküldés összegét visszatérítjük Önnek.

  Amennyiben azért szeretné visszaküldeni a terméket hozzánk, mert nem tetszik, vagy egyéb, szubjektív okok miatt, miközben a termék tökéletes állapotban van, a visszaküldés költségét is Ön állja. 

  9.3  Minden visszatérítést banki átutalással, PayPal vagy kártyás visszatérítéssel (kártyás fizetés esetén) teszünk meg! Nem küldünk pénzt postán, Western Union vagy bármely más szolgáltatással!

  Kérjük, értesítsen minket emailben, ha visszatérítést igényel. Az áruk teljes értéke rendszerint visszatérítésre kerül a visszatérítési információk kézhezvételétől számított legfeljebb 14 napon belül. Ha nem kapunk visszatérítési adatokat, akkor a visszatérítést a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül feldolgozzuk. Kérjük, tartsa meg a visszatérített termék kézbesítési kézikönyvét, amíg a visszatérítési folyamat befejeződik. A visszatérítés és visszatérítési politika a www.abashop.eu webhelyen vásárolt termékekre vonatkozik. Ha úgy gondolja, hogy vissza küldené a terméket, kérjük, NE HASZNÁLJA! Nem használhatja a terméket, ha a vásárlás visszavonását fontolgatja és visszatérítést szeretne. Fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsuk a visszatérítést, ha úgy gondoljuk, hogy a terméket használták.

  *2 Abban az esetben, ha a visszaküldött termék karcolódott, hiányzik a védőfólia vagy az eredeti csomagolásuk, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy visszautasítsuk a visszatérítést. A termékeket mindig eredeti állapotukban kell elküldeni anélkül, hogy használnák vagy megsérülnének.
  *3 Győződjön meg arról, hogy a megrendelési számát feltünteti az e-mail tárgysorába, hogy megtalálhassuk a rendszerünkben, és gyorsabban feldolgozhassuk a kérelmet. A megrendelési számát megtalálhatja a csomag számláján vagy a tőlünk kapott e-mailben.
  *4 olyan drágább termékeket, amiket még meg lehet javítani, kérjük, hogy küldje vissza

    9.4  A visszatérítési, visszaküldési politika a kozmetikai készítmények (TLM alapozó, Hajszínező Krém), illetve egészségügyi termékek (pl. maszk, bracket a maszkhoz) csak abban az esetben érvényes, amennyiben a termék csomagolása ép és bontatlan. Amennyiben a termék csomagolását kibontották, már nem igényelhető visszatérítés/csere. Ugyanez érvényes azokra a termékekre is, amelyek már nem adhatóak el újként kibontást követően, mint például a Gyors gitt faljavításhoz, Dupla Oldalú Ragasztószalag, Multifunkcionális ragasztószalag, Mágikus Ragacs, Quick Wipes Cipőtisztító Törlőkendő, amelyek ugyanúgy nem újraeladhatóak kibontást követően, a kozmetikai készítményekhez hasonlóan. Illetve az ügyfél különböző testrészeivel kapcsolatban lévő termékek sem visszaküldhetőek, amelyek egészségügyi előírások miatt szintén nem eladhatóak újra, mint az IPL Epilátor, Beauty Pro kefe, Zsírégető Gép, Zsírfagyasztó Gép, Arcterápia Gép.